ICT Specialisten

ActaSkill is de specialist op het gebied van ICT infrastructuur en wij hebben dan ook veel verschillende opdrachten en projecten op dit vlak. Ook opdrachten waarin: virtualisatie, Cloud technologie, hybride ‘web en native’ omgevingen, integratie van mobiele devices / applicaties en diverse soorten Social Media, internet, security en beveiliging en Identity & Privacy ruim aan bod komen.

ActaSkill is voor haar medewerkers een plezierige, leuke, betrouwbare en degelijke organisatie te zijn om voor te werken. Wij hebben passende opdrachten op niveau, waarbij zo veel mogelijk rekening wordt gehouden met de individuele wensen van onze medewerkers.

Bij ActaSkill vinden we een goede opleiding erg belangrijk, daarom bieden wij onze medewerkers ruime opleidingsmogelijkheden. De ICT wereld staat namelijk nooit stil. Wij zijn daarom altijd op zoek naar ICT professionals met HBO werk- en denkniveau die zich binnen hun vakgebied willen blijven ontwikkelen.

Voor onze specialisten is contact met collega’s, leveranciers en klanten erg belangrijk. Naast werken in teamverband, zijn een grote mate van zelfstandigheid, meewerken aan het behalen van doelstellingen van klanten en eventueel aansturing van een team van belang.

ActaSkill ICT Specialisten