Over ActaSkill

ActaSkill is gevestigd in Dronten. Onze medewerkers voeren echter opdrachten uit door heel Nederland en zelfs in het buitenland. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door onze informele houding, eerlijkheid, transparantie en nuchtere aanpak. ActaSkill is een platte organisatie waar medewerkers toegankelijk en goed te bereiken zijn.

Onze missie:
De best passende ICT specialisten op het gebied van infrastructuur leveren tegen een goede prijs – kwaliteitsverhouding. Wij streven er naar dit op een excellente manier te doen, wij zijn klant en servicegericht en opereren duurzaam. (Green-IT)

Onze visie:
Door te investeren in onze ICT professionals en ze in te zetten op de juiste plek willen wij uitstekende resultaten bereiken en de business prestaties van onze opdrachtgevers vergroten.

Onze interne medewerkers

 

Jan Scheepstra
Jan Scheepstra Al bijna 20 jaar werk ik in de ICT sector. Tegenwoordig ben ik als Algemeen Directeur met name verantwoordelijk voor de sales bij ActaSkill. Bij ActaSkill staan de ICT professional en de klant centraal en is het leveren van kwaliteit vanzelfsprekend. Oorspronkelijk kom ik uit het noorden van het land, maar ik woon al sinds lange tijd in het westen van Overijssel. Ik ben getrouwd en wij hebben drie kinderen. Mijn favoriete vakantiebestemming is Bretagne.
Teun Verbruggen
Teun Als Financieel Administrateur werk ik sinds april 2013 voor een zusterorganisatie van ActaSkill. Vanaf eind 2013 doe ik ook de financiële administratie voor ActaSkill. Ik ben een echt poldermens, al vanaf jongs af aan heb ik in de Flevolandse polders gewoond. Mijn hobby’s zijn tuinieren, motorrijden en natuurlijk zorgen dat de nummertjes en cijfertjes helemaal kloppen.